Word jij vrolijk van bloemen en lijkt het je leuk om te werken in een moderne gerberakwekerij? Dan heeft Timing dé baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de Lier zijn wij op zoek naar parttime medewerkers om ons enthousiaste team te versterken.

Je houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in deze kwekerij, zoals het uitvoeren van oogstwerkzaamheden van de gerbera's, het handmatig plukken van oogstrijpe bloemen, het verwijderen van het overtollige blad, het schoonhouden van het gewas, het signaleren van ziekten en plagen en het schoonmaken van de werkplek.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die minimaal 1.65 m zijn (dit in verband met de hoogte van de bloemen). Een goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste. Verder ben je woonachtig in het Westland en heb je ervaring in de tuinbouw. Tevens beschik je over eigen vervoer en ben je flexibel in je werktijden?

De werktijden zijn dan van 07.00-12.30 uur en je werkt rond de 15-25 uur per week. Bij drukte in de zomer kun je langer doorwerken. Wil jij werken in een moderne gerberakwekerij, een gezellig team en met een goede werksfeer? En ben jij tevens op zoek naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband? Reageer nu! Het salaris voor 21 jr e.o. bedraagt

€ 8.65 bruto per uur.

Wellicht heb jij binnenkort die fleurige baan!

Timing Uitzendteam

Rembrandtstraat 4

2671 GD Naaldwijk

0174-421882

naaldwijk@timing.nl

www.timing.nl