Wij zoeken een stagiair die de vestiging ondersteunt bij de werving & selectie van flexkrachten. Je zorgt voor een goede match tussen kandidaat en vacature. Dit betekent dat je actief aan de slag gaat met de diverse wervingskanalen waar Timing gebruik van maakt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële flexkrachten. Vervolgens bied je de flexkracht, met behulp van de Intercedent aan bij de opdrachtgever. De juiste persoon op de juiste plaats. Het vraagt om lef, creativiteit en het vermogen om snel en alert te reageren.

Daarnaast houd je je bezig met het ondersteunen van de Intercedenten met veelvoorkomend werk, voornamelijk op administratief gebied. Voor schoolopdrachten is uiteraard voldoende ruimte.

Ben jij die enthousiaste HBO-student die op zoek is naar een veelzijdige stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

No-nonsense en resultaatgericht, dat is waar Timing voor staat. Met ruim 55 vestigingen zijn we een van de grotere uitzendorganisaties van Nederland. Het dienstenaanbod is heel divers: uitzenden, payrolling, Incompany, detacheren en werving & selectie. Net als onze klanten die uit alle mogelijke branches komen.

Een stage met uitdaging!

Ben je of ken jij iemand die deze stage op het lijf geschreven is, reageer dan direct !