Bij onze opdrachtgever Holstein Flowers houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in deze kwekerij, zoals het uitvoeren van oogstwerkzaamheden van de gerbera's, het handmatig plukken van oogstrijpe bloemen en het verwijderen van het overtollige blad. Verder zul je bezig zijn met het schoonhouden van het gewas, het signaleren van ziekten en plagen, de bloemen insteken in de interieurs of op bos verzendklaar maken, het verzendklaar maken van de geoogste stelen en het schoonmaken van de werkplek.

Voor deze functie is een minimale lengte van 1.65 meter vereist en daarnaast mag je niet kleurenblind en allergisch zijn voor bloemen. Verder heb je werkervaring opgedaan in de tuinbouwbranche. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele kandidaat die het leuk vindt om met bloemen te werken en daarnaast wat extra werkzaamheden en verantwoordelijkheden te hebben.

Het betreft een parttime baan van maandag t/m vrijdag. In de zomermaanden is een fulltime dienstverband ook mogelijk. Belangrijk is het dat je dus flexibel bent qua uren. Daarnaast vind je het niet erg om af en toe ook op zaterdag te werken. Wil jij werken in een gezellig team met een goede werksfeer? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband? Reageer dan nu!

Met vriendelijke groet

Timing uitzendteam

Maaike Nieuwenhuizen

Intercedente

Rembrandtstraat 4

2671GD Naaldwijk

t 0174-421882

f 0174-413803

naaldwijk@timing.nl

www.timing.nl