Hallo allemaal,

Zaterdag 27 oktober 2007 is het dan zover, MEGA PARTY “The Second Edition”. Sporthal Maasdijk wordt omgetoverd tot een heuse feest locatie! Met de DJ Booth in het midden en 3 toppers op dit podium gaat het dak eraf.!

Onze huis DJ Mingo, vaste Dj in de Apres-skihut in Rotterdam is ook weer van de partij. Hij draagt zorg voor de Hollandse meezingers, onzin door de microfoon en de Apres-ski muziek!

De Tappers! zorgen voor de Hollandse Hits en de nodige humor.

De Tappers kruipen in de huid van de Toppers en zorgen voor de nodige humor. Met hun Geer en Goor imitatie krijgen ze iedereen aan het lachen! Zeker voor de oudere westlanders een aanrader!

*** HUMMER ACTIE ***

Voor deze avond hebben we de grootste verlengde Hummer gehuurd die er in Nederland rondrijd. Wanneer je 10 kaarten tegelijk koopt kun je je gegevens achterlaten bij het voorverkoopadres en daaruit loten we 10 winnende vrienden/collega groepen die thuis of in hun hok of bij hun oma worden opgehaald met deze verlengde Hummer! Dus wil je in stijl worden opgehaald en naar het feest gebracht vergeet dan niet je gegevens achter te laten!

Kaarten a 18,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Sportcafe Maasdijk, Boer Salades Maasdijk, Kees Toets muziek in De Lier, sigarenmagazijn de Wilde in Naaldwijk en in ’s Gravenzande bij Bens Music.

Kijk eens op onze site www.megapartyevents.nl voor nog meer informatie.

Dus allemaal graag tot ziens op 27 oktober in de sporthal in Maasdijk.